Şarkı Listesi          

Şarkıcı Listesi

 

Ariana Grande Kimdir


Ariana Grande
Genel bilgiler
Doğum adı Ariana Grande-Butera
Doğum 26 Haziran 1993
Boca Raton, Florida, U.S.
Tarzlar Pop R&B
Meslekler Şarkıcı, Oyuncu
Çalgılar Vokal
Etkin yılları 2008-günümüz
Plak şirketi Universal Republic
İlişkili hareketler Victorious, Elizabeth Gillies,Jennette McCurdy, Victoria Justice,Jessie J ,Nicki Minaj
Resmî sitesi 1

Ariana Grande-Butera (d. 26 Haziran 1993), ABDli oyuncu, şarkıcı. İlk olarak 15 yaşında Broadway de sahne almıştır.Nickelodeonun sitcom dizisi Victoriousta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle tanınmaktadır.

Filmografi

Televizyon
YılDiziRolüNotlar
2010–2013 Victorious Cat Valentine Ana Karakter
2011 iCarly (iParty with Victorious) Cat Valentine Konuk Oyuncu
2011 Winx Club Princess Diaspro Küçük Rol
2013-Günümüz Sam & Cat Cat Valentine Ana Karakter
Broadway
YılOyunRolüNotlar
2008 13 Charlotte (u/s Patrice) Orijinal Broadway Kadrosu
Müzik video
YılAna SanatçıŞarkıNotlar
2010 Victoria Justice Freak the Freak Out Cameo
2011 Victoria Justice Beggin on Your Knees Cameo
2011 Greyson Chance Unfriend You Cameo
2011 Victoria Justice All I Want Is Everything Cameo
2012 Ariana Grande Put Your Hearts Up Baş rol
2012 Victoria Justice Make It In America Cameo
2013 Ariana Grande The Way Baş Rol

Diskografi

Teklikleri

YılŞarkıAlbüm
2011 Put Your Hearts Up TBA
2012 Do You Love Me TBA

Yer Aldığı Albümler

YılŞarkıSanatçı(s)AlbümYer Alma
2011 Give It Up Victorious kadrosu & Elizabeth Gillies Victorious (soundtrack) Vokaller
I Want You Back (Jackson 5 cover) Victorious kadrosu Arka vokaller, Ek vokaller
Leave It All to Shine Victorious kadrosu, iCarly kadrosu,
Victoria Justice & Miranda Cosgrove
Arka vokaller, ek vokaller
Youre My Only Shorty (demo) Demi Lovato & Iyaz Unbroken Demo şarkıcısı, albümde yer almadı.
2012 Shut Up and Dance Victorious kadrosu Victorious 2.0 Arka vokaller, ek vokaller
5 Fingaz to the Face Victorious kadrosu Vokaller
Dont You (Forget About Me) Victorious kadrosu Arka vokaller
TBA Leon Thomas III Metro Hearts Featured artist

kaynak:wiki

Ekleyen:Zinde Müzik Dinle

Ariana Grande Şarkıları, Video Klipleri

Rastgele Şarkıcılar

 
 
 

© Video Klip İzle, Albüm Dinle, Şarkı Sözleri | zindemuzik.com