Şarkı Listesi          

Şarkıcı Listesi

 

Ümit Besen Kimdir


Doğum          14 Ekim 1956, Osmaniye
Meslekler       Müzisyen
Köken           Türk
Etkin yılları     1980 - Günümüz
Çalgılar         Piyano, Org
Tarzlar          Arabesk-Fantezi
Plak şirketi    Emre Plak, Ati Müzik
Resmî sitesi  umitbesen.org 

Biyografi
14 Ekim 1956'da Osmaniye'de dünyaya gelen Ümit Besen'in ilk enstrümanı melodika oldu. Lise yıllarında ise klavye çalmaya başladı. Aynı dönemde Tayfunlar Orkestrası'nı kurdu. Müzik ve eğitimini bir arada götüremeyeceğini fark edince lise eğitimini yarım bıraktı. Askerliğini yapmak üzere 1976 yılında Kütahya'ya gitti. Orduevinde onu dinleyen bir general Besen'i Zonguldak Orduevi'ne naklettirdi. Askerliğin ardından Adana'ya döndü ve gece kulüplerinde çalışmaya başladı. Bu kulüplerden birinde onu dinleyen futbolcu Metin Oktay, Besen'i İstanbul'daki gazino sahibi arkadaşlarına tavsiye etti. Sanatçının İstanbul'da çalışmaya başladığı ilk mekân Köşem Bistro oldu. Besen, 1980 yılında Selami Şahin ve Ahmet Selçuk İlkan ile birlikte ilk plak kaydını gerçekleştirdi.   Albümleri
    Şikayetim Var (1980)
    Islak mendil (1981)
    Bayramın Olsun (1982)
    İkimizin Yerine (1982)
    Dostlar Sağolsun (1983)
    Yıkılan Gurur (1984)
    Bir Akşam Üstü (1984)
    Vazgeçtim Senden (1985)
    I Love You (1986)
    Deli Gönlüm (1987)
    Halk Konseri 1 (1987)
    Aşk Burcu (1988)
    Müzikli Bir Masal (1989)
    Bir Tanesin Sen (1990)
    Son Şarkı (1991)
    Gökkuşağı (1992)
    İkimiz De Sevdik (1993)
    Görüşürüz (1994)
    Yalnız Kaldım (1995)
    Yağmur Var Gözlerimde (1996)
    Hadi Git (1997)
    Nostalji (1998)
    Bizim Hikayemiz (2000)
    Dokunsalar Ağlarım (2001)
    O Gece (2003)
    Ben Bu Gece Ölmezsem (2006)
    İyi Günde Kötü Günde (2008)

Filmografi
    Islak Mendil (1982)
    Nikah Masası (1982)
    Dostlar Sağolsun (1983)
    Yıkılan Gurur (1984)
    Sevmek Yeniden Doğmak (1984)
    Bir Akşam Üstü (1985)
    Unutursun Diye (1985)
    Vazgeçtim Senden (1985)
    Seni Seviyorum (1986)
    Sevda Rüzgarı (1986)
    Ağlama (1986)
    Şoför Parçası (1987)
    Baba Yüreği (1987)

  Alışmak Sevmekten Zor
  Tahta Masa
  Kadere Şikayetim Var
  Bir Kalp Boş Kaldı
  Ararsan Eski Günleri
  Zeytin Gözlüm
  Beni Unutma Tanrım
  Yanakların Çiçektir
  Eskici
Bir Gelin Gidiyor
Neme Gerek
Meyhaneler Teselli Etmiyor
Ağla Gözlerim
Islak MendilIslak Mendil
Mahkumsun
Aşkının Anısına
Eski Bir Dosta Rastladım
Çıldırtma Beni
Sevene Canım Feda
Adımız Çıktı Ayyaş
Aşk Kitabı
Günahsız Kızlar
Yasak Duygular
Bunda Bir İş Var
Ölmeyen Şarkı
Aşkı Kim İcat Etti
Gece Yarısı
Bayramın OlsunNikah Masası
Unutulmuşum
Zahmet Olmazsa
Yakında Geleceğim
Kader Utansın
Zor Gelir Bana
Bayramın Olsun
Posta Kutusu
Söz Verdim
Diyemedim
 Ne Olur
Sustur Allahım
Sigarası Yaldızlı
Avare
İkimizin YerineNikahsız Aşk
Bir Yudum Su Gibi
İkimizin Yerine
Sensiz Olmuyor
Mesut Olmıyanlar
Yanmışım
Meyhaneler Teselli Etmiyor
Beddua
Sana Kavuştum
O Gün Gelmesin
Benden Başka
O Durakta
Canım Sevmek İstiyor
Ağlama Sevgilim
Potpori
ŞİKAYETİM VAR
(1980)
ISLAK MENDİL
(1981)
BAYRAMIN OLSUN
(1982)
İKİMİZİN YERİNE
(1982
Dostlar SağolsunCanım Sevgilim
Dostlar Sağolsun
Bendeki Günlerini Arayacaksın
Biz Kavuşamayız
Duydumki Düğünün Varmış
Çakıl Taşları
Okul Yolunda
Günah İşlerim
İkimizde Gururluyuz
Kalbime Misafir Oldun
Hakkını Helal Et Ana
Seviyor Musun
Bekleyenim Var
Yıkılan GururYıkılan Gurur
İsterse Kovsun
Bir Ayağım Çukurda
Bir Sevgi İstiyorum
Sevmek Kolay Değil
Anma Arkadaş
Hoş Gör Diyorlar
Sev Yeter
Tanrı İstemezse
Anlatamadım
Yalnızlar Rıhtımı
Olanlar Oldu Bize
Banane      
Bir Akşam ÜstüAbi Deme Bana
Benim Hayatım
On İkiye On Kala
Unutursun Diye
Düğünümüz Var
Domdom Kurşunu
Vefasız
Bir Akşam Üstü
Dinmeyen Sızımız Var
Sevmek Yeniden Doğmak
Randevu
Bize Günah
Vazgeçtim SendenSenden Öğrendim
Bir İlk Sabahı
İşin İçinde
Sen Git Kendi Yoluna
Dünya Güzeli
Sarhoş
Vazgeçtim Senden
Geçinemedik
Parktaki Sıralar
Senin İçin
Hiç Zor Değil
Menfaat Dünyası
DOSTLAR SAĞOLSUN
(1983)
YIKILAN GURUR
(1984)
BİR AKŞAM ÜSTÜ
(1984)
VAZGEÇTİM SENDEN
(1985)
I Love YouI Love You
Sevda Rüzgarı
Şoför
İyi Geceler
Ağlama
Esmer
Gülüm Benim
Bir Gecelik Sevgili
Öyel Güzel
Dualarım Seninle
Bana Dönme
Bizim Sokaklar
Deli GönlümYalanmış Meğer
Sakın Üzülme
Sevdalıyım
Canım Senle Olmak İstiyor
Vefasız
Güzel Gözlerin
Deli Gönlüm
Seni Sevmeyen Ölsün
Sabahlamak İstiyorum
Sen İsteseydin
Yalanmış Yalan
Sensiz Bensiz
Beni Düşünme
Bir Cennettir Bu Dünya
Halk KonseriÇile
Abbas
İçip İçip
Manalı Gözleri
Gittin Ellere
Kalbimi Kıra Kıra
Artık Sevmeyeceğim
O Kara Kara Gözler
Kulakların Çınlasın
Damarımda Kanımsın
Oyun Bitti
Kıskanırım
Dönülmez Akşamın Ufku
Mesela
Ana Nedir Bilmedim
Aramam Seni
Doğum Günü
Sevdiğim
Mucize
Gönlümün Sultanısın
Asker
Aşk burcuMaşallah
Bundan İbaret
Aşk Burcu
Yağmur Dinince
Kafana Göre Takıl
Sıkı Sıkı Sarsam
Seviyorum Deli Gibi
Okul Arkadaşım
Sensiz Geceler
Sana Hasret Gideceğim
Bu Benim Şarkım
Tutuldum
Çok Ayıp Ettin   
I LOVE YOU
(1986)
DELİ GÖNLÜM
(1987)
HALK KONSERİ 1
(1987)
AŞK BURCU
(1988)
Müzikli Bir MasalMüzikli Bir Masal
Resimlerde Kaldı Aşkımız
Mavi Gözlerin
Ayaz Geceler
Önemi Yok
Bir Yaz Gecesi
Sat Gitsin
Gelin Oldun Sen
Bekle Beni
Fosforlu Cevriyem
Aşık Mıyım Ben Neyim
Unutamadım
Sarayburnunda Aşk
Bir Tanesin SenAlışamadım
Eşsiz Doğmuşsun
Senin Kollarında
Terk Eyledin Beni
Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim
Gönlümün Gülü
Birtanesin Sen
İmkansız
Esme Rüzgar
Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun
Yanlış Yar Sevdim
Gel Sevgilim
Son ŞarkıSon Şarkı
Sen Sevdikçe
Ayrıldık
Sözüm Var
Aklım Hep Sende
Sevgi Kadar Kutsal
Ben Sözümü Tuttum
Yağmurlu Bir Gece
Sana Söyleceğim Çok Şeyler Var
Uslanmıyorsun
Sevil Sevme  
Gökkuşağı Arkadaşım
İki Gözüm İki Çeşme
Gökkuşağı
Hadi Bakalım
Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam
Şakamı Ediyorsun
Bu Şarkı Sana
Esir Düştüm
Sevme
Deniz ve Mehtap
Beni Yak Kendini Yak
Aşkmı Bu    
MÜZİKLİ BİR MASAL
(1989)
BİR TANESİN SEN
(1990)
SON ŞARKI
(1991)
GÖKKUŞAĞI
(1992)
İkimizde SevdikAyrılığa Hazırım
İkimizde Sevdik
Aramazsan Arama
Mevsim Yok Cehennemde
Kır Dostum
O Gitti Dönmeyecek
Çaresiz Aşk
Er Yada Geç
Dinleyin Bu Şarkımı                 
Severek Ayrılalım
GörüşürüzSenden Öncede Ağladım
Başım Dönüyor
Sığmadık Bir Yastığa
Yaz Yaz
Bekleyiş
Görüşürüz
Durdurun Zamanı
Sen Aşkın Tarifisin
Parklarda Sokaklarda
Aşkımsın Benim
İkimiz Arasında
İşimiz Var Senle
Yalnız KaldımVururum Seni
Dönüyor Dönüyor
Yalnız Kaldım
Çocukluk Aşkım
Ağlamıyorum
Kalbimde Ateşin Var
Yorgunum
Söz Bulamıyorum
Şimdi Sen Olacaktın
Çok Geç Olacak
Senden Öğrendim
Aşığım Aşık

Yağmur Var GözlerimdeOğlum
Yağmur Var Gözlerimde
Okuldaki Aşklar
Aşk Beni Vurdu
Özelsin Sen
Çık Çık
Yağmur Duası
Ağlama
Ne Bilirdim
İstanbul Sokakları
İKİMİZDE SEVDİK
(1993)
GÖRÜŞÜRÜZ
(1994)
YALNIZ KALDIM
(1995)
YAĞMUR VAR GÖZLERİMDE
(1996)
Hadi GitHadi Git
Yalancım
Unutmaya Ömrüm Yetermi
Dönemessin Sen
Aşık Oldum
Geceler
Allahına Kurban
Suskunum
Hep Yanımda Kal
Muradıma Erdim
NostaljiNikah Masası
Okul Yolunda
Bayramın Olsun
Alışmak Sevmekten Zor
Bir Kalp Boş Kaldı
Dostlar Sağolsun
Çakıl taşları
Islak Mendil
Tahta Masa
Sevmek Kolay Değil
Diyemedim
Yıkılan Gurur
Eski Bir Dosta Rastladım
Yakında Geleceğim
Bizim HikayemizBizim Hikayemiz
Senin Olmaya Geldim
Kadehi Şişeyi Kırarım
Beddua
Biz Ayrılayamaz
Eski Dostlar
Baharı Bekleyen
Neden Saçların
Gidiyor
Yakarım Bu Şehri
Tanrım Beni Baştan Yarat
Bir Kadın Tanıdım
Dokunsalar AğlarımAşk Yere Batsın
Bir Beyaz Karanfil
Yağmurla Kayboldun
Dokunsalar Ağlarım
Sahillerde
Aklın Varsa Unutursun
İstanbula Küskünüm
Olmaz Olsun
Küçüğüm
Gidiyorum Buralardan
Yanımda Sen Olmalıydın
Arayan Sen Olursun
HADİ GİT
(1997)
NOSTALJİ
(1998)
BİZİM HİKAYEMİZ
(2000)
DOKUNSALAR AĞLARIM
(2001)
O GeceCD 1
Ölene Kadar
Nerde O Eski Günler
Selam Olsun
Yaralı
İmkansız
Düşüne Düşüne
O Gece
Herşey Yalan
Sen Sen
Nice Yıllara
Sende Değiştin
CD 2
Şikayetim Var
Canım Sevgilim
Arkadaşım
Posta Kutusu
Unutulmuşum
I Love You
Aşk Kitabı
Vururum Seni
Bir Gelin Gidiyor
Eskici
Son Şarkı
Yasak Aş
Ben Bu Gece ÖlmezsemBen Bu Gece Ölmezsem
Yaşanmıyor ki
Al Senin Olsun
Ne Olur Gitme
Kader Arkadaşım
Yalnızları Oynuyorum
 [A7] Ümit Besen - Giderim
Kaderim Değilsin
Bu Nasıl Sevda
Sakın Arama
Sen Olmazsan Olmaz
Yetmez ki
Bizim Nikahımız
Tanrıdan Diledim
İyi Günde Kötü Gündİyi Günde Kötü Günde
Geri Dön Zaman
Gidiyorsun
Yoksun Artık Odanda
Ağla Gitarım Sen Ağla
Mekanı Cennet Olsun
Gidenlerin Ardından
Onun İçin Yaşıyorum
Geç Kaldım Sana
Bana O Günleri Hatırlatmayın
Osmaniyem
Ne Günlerdi Ah O Günler
 
O GECE
(2003)
BEN BU GECE ÖLMEZSEM
(2006)
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE
(Mekanı Cennet Olsun Annem)
 
FİLMLERİ
Islak Mendil
(1982)
Nikah Masası
(1982)
Dostlar Sağolsun
(1983)
Yıkılan Gurur
(1983)
Sevmek Yeniden Doğmak
(1984)
Bir Akşam Üstü
(1984)
Unutursun Diye
(1985)
Vazgeçtim Senden
(1985)
Seni Seviyorum
(1986)
Sevda Rüzgarı
(1986)
Ağlama
(1986)
Şoför Parçası
(1987)
     
Baba Yüreği
(1987)
 
Ekleyen:Zinde Müzik

Ümit Besen Şarkıları, Video Klipleri

Rastgele Şarkıcılar

 
 
 

© Video Klip İzle, Albüm Dinle, Şarkı Sözleri | zindemuzik.com